Læring

Ta elevene med på engasjerende og utforskende læringsaktiviteter på DuVerden. Vi har åpent for skole- og barnehagebesøk i ukedagene tirsdag – fredag, fra kl. 09:00 til 15:00. Hos oss kan dere bruke vår interaktive utstilling og/eller velge et av våre læringsprogram. Et besøk består vanligvis av et selvvalgt læringsprogram, lunsj og bruk av utstillingen, men kan også bestå av kombinasjoner av to eller kun ett av de nevnte elementene. Varigheten til et besøk er 2,5 – 3,5 timer avhengig av valgt læringsprogram og brukt tid i utstilling. Vi er glade i besøk, så ta gjerne turen til oss.

Planlegger du et besøk, se her for mer info: Planlegg et skolebesøk

Skjema for bestilling av skolebesøk. 

Karbonfangst og -lagring

Vi lanserer et spennende nytt opplegg om karbonfangst og lagring for alle 10 klassinger i Vestfold og Telemark.

Mer informasjon og påmelding

Kodekraft

Kodekraft er et undervisningsprogram for 9. og 10. trinn som bidrar til elevenes kompetanse innen programmering og energi, koblet til både eksisterende og ny læreplan.

Programmet er utviklet av ti regionale vitensentre og er et samarbeid med Equinor sitt talentutviklingsprogram Morgendagens Helter, hvor selskapet støtter unge talenter innen realfag, idrett og kultur.

 

Les mer om Kodekraft her

Geologiturné

Sammen med Gea Norvegica Geopark reiser DuVerden rundt til skoler med et geologiopplegg i eierkommunene til geoparken. Sammen med elevene utforsker vi geologien i skolenes nærområder, og elevene får være geologer og forskere for en dag!

Mer informasjon og påmelding