NYHET! Blide Barnebarn uker

19/06/2023 - 20/08/2023

I år lanserer vi Blide Barnebarn uker i uke 25, 26, 32 og 33! Ta med barna på spennende aktiviteter. […]

I år lanserer vi Blide Barnebarn uker i uke 25, 26, 32 og 33! Ta med barna på spennende aktiviteter.

Det er snart sommer og skolefri. I år er det ekstra lang sommerferie, og i skoleferieukene i juni og august er besteforeldre populære barnepassere.

Gratis kaffekopp til besteforeldre

Mens barna boltrer seg i utstillingen, på verksted eller i kinosalen, kan besteforeldre slappe med utsikt til elva og en deilig kopp gratis kaffe. I Blide Barnebarn ukene får alle besteforeldre med barnebarn på besøk en gratis kaffekopp til å ta med. Koppen kan benyttes på neste besøk på en av BlideBarn aktivitetene, og gir gratis påfyll av kaffe eller te (gjelder i ukene 25, 26, 32 og 33).

Etter et besøk hos en av våre familieaktiviteter kan vi garantere blide barnebarn! Velg mellom 8 morsomme familieaktiviteter på rekke og rad; Foldvik Familiepark, Skien Fritidspark, DuVerden Sjøfartsmuseum & Vitensenter, Høyt & Lavt Vestfold, Høyt Under Taket Skien og Tønsberg, Gravity Sports Trampolinepark og Den Lille Dyrehage.

Få 20% rabatt på inngang ved besøk hos flere aktiviteter.

Ønsker du å besøke flere aktiviteter i løpet av Blide Barnebarn ukene, eller i løpet av sommeren får du 20% rabatt på inngang. Du får en verdikupong ved første besøk som du kan benytte når du besøker neste BlideBarn aktivitet.